Privacy statement @MailFlowr


Waarom en welke gegevens verzamelen, gebruiken en bewaren we?

We vinden het bij MailFlowr belangrijk dat er goed met jouw gegevens om wordt gegaan. Daarom leggen we in deze tekst uit waarom en welke gegevens we verzamelen, gebruiken en bewaren. En ook wat je kunt doen als je het daar niet mee eens bent. We hebben geprobeerd het zo simpel mogelijk te houden.

We gaan altijd vertrouwelijk met jouw gegevens om. Alle informatie wordt veilig opgeslagen en is alleen toegankelijk voor bevoegden. Dit doen we door technische, veiligheids- en organisatorische maatregelen te gebruiken.

Wie zijn wij?
MailFlowr is een merk c.q. handelsnaam van IT-solved – hierna ook wel MailFlowr genoemd. Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 63424428.
Telefonisch kun je ons bereiken op 06-42427266 of per e-mail via info@mailflowr.nl. Onze algemene website mailflowr.nl is beveiligd met een SSL-certificaat.


Algemene voorwaarden MailFlowr
De Algemene voorwaarden beschrijven alle voorwaarden die van toepassing zijn op alle overeenkomsten van MailFlowr. Bekijk hier de Algemene voorwaarden

Verwerkersovereenkomst
MailFlowr verwerkt onder andere persoonsgegevens voor en in opdracht van de klant omdat de klant een software gebruikersovereenkomst met MailFlowr heeft. Meer informatie over de Verwerkersovereenkomst

Wat we verzamelen en waarom?
We verzamelen persoonsgegevens van prospects, klanten en bezoekers van onze website of als je bij ons langs komt. Geen spannende dingen, dit doen we in de basis omdat we jou en anderen zo goed mogelijk van dienst willen zijn.
Een of meerdere dingen kunnen we van je bijhouden:
Voor- en achternaam
Functie of rol in de organisatie
Bedrijfsnaam en afdelingen
Telefoonnummers
E-mailadres

Als je meer informatie wil over de persoonsgegevens die mogelijk van jou zijn verzameld bij MailFlowr, neem dan contact met ons op. Zie voor de mogelijkheden onze website www.mailflowr.nl.

Waarvoor gebruiken wij jouw gegevens?
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens voor verschillende doeleinden. Wij zetten ze voor je op een rij:

-Het uitvoeren van een overeenkomst waarin je ons opdracht verstrekt tot het leveren van onze diensten.
-Het onderhouden van contact met jou.Jouw contactgegevens worden bijgehouden in ons klantsysteem en kunnen worden gebruikt voor onder meer het verzenden van nieuwsbrieven, updates, uitnodigingen voor events en seminars en het toezenden van informatie die je aan ons hebt gevraagd.
-Het verbeteren van onze product- en dienstinformatie en het uitvoeren van gerichte marketingacties.


Subverwerkers
Wij kunnen voor het verwerken van jouw persoonsgegevens dienstverleners (subverwerkers) inschakelen die uitsluitend in onze opdracht persoonsgegevens verwerken. Wij sluiten met deze subverwerkers een verwerkersovereenkomst die voldoet aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) daaraan stelt.

Wij werken bijvoorbeeld met dienstverleners die SaaS oplossingen (software as a service) bieden of hostingdiensten leveren. Verder zijn er ICT-dienstverleners die ons ondersteuning bieden bij het veilig en stabiel houden van onze systemen. Ook gebruiken wij diensten van derden voor het verzenden van nieuwsbrieven en commerciële e-mails. Dit zijn voorbeelden van partijen die zijn aan te merken als subverwerker als bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Wat we bijhouden op onze websites
Laten we beginnen met zeggen dat je natuurlijk je cookies kunt uitschakelen, dit doe je in de instellingen van je browser, daarover later in deze privacy statement meer. Het kan dan wel zo zijn dat je niet de optimale beleving krijgt, zoals je die van ons gewend bent. Bij MailFlowr gebruiken we verschillende cookies, die ervoor zorgen dat je bezoek aan onze website(s) prettiger en makkelijker wordt.
Hieronder de uitleg over waarom we ze gebruiken:

-Google Analytics (geactiveerd op onze website) - hiermee houden we bij welke pagina's 'het goed doen' en welke we nog moeten verbeteren.
-Hotjar - Hotjar is een analytics tool die ons helpt gebruiksgegevens van onze website bezoeken te verzamelen. Het is anonieme data, denk aan ‘welke browser is er gebruikt’ en ‘hoeveel van de pagina is bekeken’. Met deze informatie kunnen we de website relevanter en interessanter maken voor onze bezoekers.
-Social media buttons - Op onze website maken we gebruik van social media buttons om pagina’s te kunnen delen of juist promoten. De buttons van de verschillende kanalen bevatten een code van de betreffende social media-kanalen zelf en cookies worden meegestuurd. Deze cookies onthouden of je ingelogd bent.
-Chatra - Via deze tool kunnen je op een laagdrempelige manier vragen aan ons stellen maar kunnen we jou ook vragen of we je ergens mee kunnen helpen.

Cookies verwijderen, hoe doe je dat?
Wij gebruiken cookies, daarin zijn wij geen uitzondering. Maar we snappen ook dat je graag wilt weten hoe je die cookies weer kwijt raakt. Hoe slim onze cookies ook zijn, jij bent nog steeds de baas over je computer, smartphone of tablet.

Bij je eerste bezoek aan ons vragen we je toestemming om cookies te plaatsen, als je dat liever niet hebt kun je de site alsnog verlaten
Lees hier meer over cookies verwijderen op de site van de consumentenbond.


Wil je iets aanpassen of heb je een vraag? Als je nog vragen hebt over de gegevens die MailFlowr verzamelt, of hoe wij deze gebruiken, neem dan gerust contact met ons op, onze contactgegevens staan onder in dit document. We streven ernaar om binnen een werkdag antwoord te geven.

Wat te doen als je vragen hebt over je persoonsgegevens? Iedere persoon kan op basis van de wet bepaalde rechten uitoefenen ten aanzien van zijn of haar persoonsgegevens. Zo heb je het recht tot inzage, rectificatie en verwijdering van persoonsgegevens. Ook kan je bezwaar maken tegen het gebruik van jouw gegevens of ons vragen dit gebruik te beperken. In bepaalde gevallen kan je zelfs je gegevens opvragen en meenemen naar een andere partij. Neem voor al deze vragen contact op, onze contactgegevens staan onder in dit document.

Wat te doen bij een privacyklacht? Heb je een klacht over hoe we met je persoonsgegevens omgaan, dan vragen we je om deze klacht eerst aan ons te melden, onze contactgegevens staan onder in dit document. Dit kun je bijvoorbeeld doen als je vermoedt dat er misbruik van je gegevens is gemaakt, of dat er een datalek is geweest. We zoeken dan samen met jou naar een oplossing.

Daarnaast heb je altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kun je doen op de website www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.



Vul onderstaande gegevens in voor meer info, vrijblijvende brainstormsessie of gratis demo versie