Laten we iets meer vertellen over MailFlowr

Het ontstaan

MailFlowr is in 2017 opgericht door Evert-Jan van de Keuken. Het is ontstaan uit de problematiek die Evert-Jan zag tijdens zijn werk als technisch specialist bij diverse bedrijven. Veel organisaties worstelen met het managen van algemene mailboxen.
Hij dacht "dit kan anders!" en is begonnen met het helpen van bedrijven met deze problematiek.

uniforme weergave

herinneringen

Ons streven

Wij streven er naar om organisaties te helpen met het effectiever en efficienter werken met algemene e-mail. Wij zijn er van overtuigd dat onze software hier een bijdrage aan kan leveren. Neem de tijd om je te laten adviseren over de mogelijkheden, we weten dat jullie druk zijn, maar ik weet zeker dat het zich terug verdiend
Lees ook de blog: "Dank je , maar we zijn te druk...".


Wat zeggen onze klanten


Curagroep

"Mailflowr helpt ons enorm om door de alledaagse drukte in onze functie als klantsuccesmanagers - onze klanten te geven wat ze verdienen. Omdat je makkelijk en snel inzicht krijgt in je openstaande tickets en van je hele team weet wat er speelt."

Kailey Merkx - Curacura groep

PlatoGroup

"Dankzij Mailflowr heeft onze Customer Service een perfect overzicht van alle inkomende e-mails.
Door gebruik te maken van workflows worden de e-mails toegewezen aan de juiste klantverantwoordelijke zodat de medewerker tijd heeft voor zaken die er voor hem of haar toe doen; klantcontact!
Daarnaast is de support van Mailflowr snel en effectief; er wordt altijd net een stap extra gezet om ons als klant te helpen. "

Tom van de Meulenhof - PlatoGroupplatog roup


herinneringen

Ons team

Het team van MailFlow bestaat inmiddels uit drie medewerkers. Adminstratie, support en verkoop. Omdat wij gebruik maken van (delen) van de software van "Helpmonks" hebben we natuurlijk ook support van dit bedrijf mocht dit noodzakelijk zijn

De software

MailFlowr maakt als motor gebruik van Helpmonks, deze software heeft wereldwijd ruim 2.000 bedrijven als tevreden klant. MailFlowr is de Nederlandse versie met de volgende voordelen:
- Nederandse support
- Mee denken met klant
- Persoonlijk contact
- Maatwerk mogelijk
- Data staat in Europa

uniforme weergave

Vul onderstaande gegevens in voor meer info, vrijblijvende brainstormsessie of gratis demo versie