Klant labels aanmaken bewerken

Je bent hier:

!! Let op! Klant labels zijn separaat van labels die je gebruikt in e-mails !!
Labels die je aanmaakt op klantniveau zijn dus niet zichtbaar in de label lijst van e-mails en vice versa
Om een label aan te maken of bewerken klik je rechtsboven op je naam (1) en ga je naar klanten en bedrijven(2)

Je komt nu in het klanten en bedrijven scherm. Om labels te bewerken klik je op labels(1)

Nu zit je in het label overzicht. Je kunt hier drie zaken doen:
1. Een nieuw label toevoegen
2. Een label bewerken
3. Een label verwijderen

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-4.png

1. Label toevoegen

Om een label toe te voegen klik je op voeg een nieuw label toe(1).

Geef het label een naam(1), rangschik het eventueel onder een ander label(2), een kleur(3) en klik op opslaan(4).

Het label is dan gemaakt:

2. Label bewerken

Om een label te bewerken klik je op Bewerk(2).

Je kunt nu het label aanpassen (Naam(1), rangschikking label(2) en kleur(3).

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-5.png

klik op opslaan(4) om de wijzigingen op te slaan.

3. Label verwijderen

Om een label te verwijderen klik je op Verwijderen(1).

Er komt een waarschuwing. Als je zeker weet dat je het label wilt verwijderen klik je op label verwijderen(1)