Alle functies van MailFlowr op een rij

Uniforme weergave

Zie in één oogopslag wat aan jou of aan andere teamleden is toegewezen. Schakel snel naar een andere mailbox of status. Pure efficiëntie.

uniforme weergave

herinneringen

Herinneringen instellen

Breng met behulp van herinneringen e-mailgesprekken terug onder jouw aandacht wanneer je maar wilt. Houd belangrijke gesprekken bij en ga tegelijkertijd op weg naar een lege Inbox!.

Teamleden toewijzen en overdragen

Houd de inbox georganiseerd en de klanten tevreden.
Weet altijd wie zal antwoorden door e-mails aan teamleden toe te wijzen.

uniforme weergave

herinneringen

Workflows

Beheer de e-mailstroom met Workflows. Wijs automatisch e-mails toe, stel labels in, maak herinneringen of maak zelfs verbinding met externe systemen!
E-mail commando's

Gebruik de kracht van e-mail commando's om notities, herinneringen, labels in te stellen en conversaties direct in het e-mailantwoord toe te wijzen.

uniforme weergave


herinneringen

Zoeken / Historie

Elk e-mailgesprek binnen handbereik. Houd al jouw team e-mails gearchiveerd en doorzoekbaar.

Labels /Tags

Label e-mails om ze te groeperen op gemeenschappelijke kenmerken. Maak zoveel labels als je wilt en geef ze een kleu.
E-mails goed georganiseerd!

uniforme weergave

herinneringen

Meerdere gedeelde inboxen

Beheer jouw info@, verkoop@ en support@ op één centrale locatie.
Zie in één oogopslag wat er qua mail aan de hand is en aandacht behoeft.Single Sign On (SSO)

Gebruik op SAML (ADFS, Azure AD) of oAuth gebaseerde eenmalige aanmelding om naadloos in te loggen bij MailFlowr.
Gebruik SAML met OneLogin, Salesforce, Azure, enz.

uniforme weergave

herinneringen

IP-beperkingen

Beperk de toegang tot jouw MailFlowr account door IP-adressen te "white-listen" en configureer ongeautoriseerde toegang. Beveilig MailFlowr toegang en sta alleen toegang toe op specifieke netwerken.


Opgeslagen antwoorden

Bespaar tijd door opgeslagen antwoorden te gebruiken om snel en efficiënt op de meest voorkomende vragen te antwoorden. Gebruik dynamische variabelen om automatisch de gegevens van de ontvanger in te vullen.

uniforme weergave

herinneringen

Klant e-mail geschiedenis

Houd alle mails bij van elk klantgesprek met ingebouwde klantbeheertools (CRM).


Notities

Werk samen aan e-mails van klanten met ingesloten notities die jij en het team kunnen zien.
Maak ook privé-notities alleen voor jouw ogen.

uniforme weergave

herinneringen

E-mails verplaatsen

Heeft een klant de verkeerde inbox gemaild? Geen probleem, verplaats de e-mail gewoon naar de juiste mailbox met e-mail commando's of in de webinterface.


Wijs status toe aan e-mails

Wijs statussen toe aan e-mailgesprekken zodat jij en het team weten in welk stadium de e-mail zich bevindt.

uniforme weergave

herinneringen

E-mails doorsturen

Antwoord van iemand buiten het team nodig? Stuur de e-mail gewoon door en laat MailFlowr de verschillende e-mail coversaties relateren.


Bedrijfsgegevens

Maak een bedrijfsrecord en MailFlowr koppelt automatisch e-mailadressen aan een bekend bedrijf per domein. Je kunt vervolgens workflows maken op basis van een bedrijf of SLA's aan het bedrijf koppelen.

uniforme weergave

herinneringen

Klantcontacten

Ingebouwd klantbeheer houdt een geschiedenis bij van elke interactie en biedt een overzicht van alle klantinteracties en mailgesprekken.


Service Level Agreements (SLA)

Deze unieke functie garandeert dat alle teamleden op de hoogte zijn van de SLA status van een gesprek en daar naar handelen. In combinatie met workflows voldoet de SLA functie aan elke eis van jou en de klanten.

uniforme weergave

herinneringen

Aangepaste SMTP-instellingen

Gebruik eigen mailserver of een van de populaire SMTP-services zoals SendGrid, MailGun, etc. voor alle uitgaande berichten.


Archief

Houd alle e-mail gesprekken gearchiveerd in MailFlowr om een ​​complete klant- en bedrijfsgeschiedenis te bieden. De zoekopdracht garandeert dat je alles gemakkelijk zult vinden.

uniforme weergave

herinneringen

Bijlagen en inline afbeeldingen

E-mails verschijnen in MailFlowr net zoals in jouw huidige e-mailclient. MailFlowr ondersteunt inline afbeeldingen en bijlagen. Je kunt zelfs bijlagen delen met alleen jouw team met behulp van notities.


Ticket beheer

Alleen e-mails gebruiken voor ticketing zal soms niet lukken. Breid MailFlowr daarom uit met een van de vele beschikbare plug-ins voor ticketbeheer (Github, Zendesk, etc.) en maak een ticket vanuit elke e-mail met één klik

uniforme weergave

herinneringen

Project management

Gebruik je Trello of Basecamp voor projectmanagement? Pak dan de Trello-plug-in om een ​​kaart in Trello te maken in MailFlowr.Klantrelatiebeheer (CRM)

Gebruik CRM functies om de klantinformatie in MailFlowr uit te breiden.

uniforme weergave

herinneringen

Botsingsdetectie

Botsingsdetectie voorkomt dat twee agenten tegelijkertijd op de klant reageren. Het waarschuwt gebruikers in de MailFlowr-app ook realtme als iemand een e-mail tegelijk bekijkt of beantwoordt.


Leesbevestiging

Met leesbevestiging kun je zien wanneer de ontvanger jouw e-mail heeft gelezen. Bekijk de status in de lijstweergave en in het gesprek. Je ontvangt eventueel ook een bureaubladmelding in realtime.

uniforme weergave

herinneringen

Tweestapsverificatie (2-factor)

Voeg een extra beveiligingslaag toe aan het MailFlowr account voor authenticatie in twee stappen. Gebruik jouw mobiele telefoon of een Yubikey om toegang te krijgen tot de team e-mails in MailFlowr.


Gesprekken samenvoegen

Voeg meerdere e-mails samen om te voorkomen dat je meerdere gesprekken over hetzelfde probleem moet beheren. Je kunt alle gesprekken met één simpele klik tot één samenvoegen. Geen overbodige e-mails meer!. Je kunt ook samenvoegen en koppelen in meerdere mailboxen.

uniforme weergave

herinneringen

Vermeldingen / tag

Tag individuele teamleden van jouw mailbox in een notitie en alleen die teamleden krijgen een melding van de notitie. Met "vermeldingen" kunt je direct in de gesprekken een gesprek voeren met relevante teamleden


Vul onderstaande gegevens in voor een gratis demo versie:

MailFlowr by IT-solved
E-mail : verkoop@mailflowr.nl
Telefoon: 0546-232086

AVG compliant