Alle functies MailFlowr


klantenservice

De veranderende online wereld.
Hoe een gedeelde mailbox jouw bedrijf kan helpen.


In wat voor een vreemde wereld leven we nu toch al meer dan een jaar?!

Mensen werken vanuit huis en moeten elkaar berichten sturen in plaats van persoonlijk te spreken.
Veel van onze nieuwe klanten probeerden een manier te vinden om hun e-mailaanpak meer gestructureerd te krijgen en ze wilden de productiviteit ook bij het thuiswerken verbeteren.

Bij MailFlowr bieden we het beste alternatief voor e-mailtickets: een gedeelde mailbox.
Wanneer bedrijven investeren in gedeelde mailbox-software wordt het veel makkelijker voor hen om te delegeren.
Het is duidelijk wie een bepaald antwoord zal sturen, wanneer het antwoord verstuurd is en de rest van het team is goed op de hoogte wat de historie van een e-mail is.

Een gedeelde mailbox verandert de manier waarop een bedrijf werkt.
In tegenstelling tot diensten als WhatsApp en Microsoft Teams, waarbij het vele delegeren en het samenwerken vrij snel kan ontsporen, biedt een gedeelde inbox een directere aanpak.

Teamleiders en management hoeven niet iedereen te verzamelen voor een gesprek en kunnen in plaats daarvan met een klik op de knop beslissen wie een antwoord moet sturen op e-mails. Zo simpel is het 👍👌

Als je je zorgen maakt dat e-mails worden verzonden zonder te worden gecontroleerd, biedt MailFlowr een notitie functie. Als je wilt dat medewerkers duidelijke e-mails versturen naar de klant, dan bestaat de mogelijkheid om feedback op e-mails snel en gemakkelijk te geven.

We begrijpen dat werken op afstand lastig kan zijn en het kan onmogelijk lijken om bij te houden op welke e-mails is gereageerd, welke klanten vragen hebben gestuurd en wat er in de antwoorden naar de klant moet worden opgenomen.
Maar wij bieden hiervoor DE oplossing

Met Mailflowr kun je profiteren van onze op maat gemaakte CRM-beheertools om bij te houden hoeveel e-mails op een reactie wachten, zo kun je de verkoopkansen zo hoog mogelijk houden. MailFlowr is uitermate geschikt om de juiste berichten binnen enkele seconden naar de juiste mensen te verspreiden.

MailFlowr is de enige gedeelde inbox-software die het e-mailbeheer combineert met een ingebouwde CRM tool.
Iedereen in de organisatie kan informatie verzamelen die nodig is, of het nu gaat om automatische antwoorden, informatie over verkoopkansen of details over een specifieke klant.

MailFlowr maakt dit allemaal snel en gemakkelijk te beheren, zelfs als het gehele team niet op kantoor aanwezig is. Houd de productiviteit van je team torenhoog, ook wanneer er vanuit huis gewerkt wordt!

Probeer MailFlower nu 30 dagen.
Vul onderstaande gegevens in voor een gratis demo versie: